31 de jul. 2007

Impromptu

Obrir un bloc és una pràctica habitual. Una vegada em vaig proposar no fer-ho, perquè la veritat és que entre els diversos pensaments que em provocaven certs blocs, un d’ells era el de ser una autèntica palla davant del mirall. Un altre aspecte que em feia defugir la possibilitat d’obrir un bloc era el de caure en la vulgaritat, com ara mateix acabo de fer. Però pitjor encara, la d’escriure bestieses que només jo podria entendre, allò que se’n diuen, si continuo amb la vulgaritat, palles mentals. Parlant de palles, és curiós comprovar una vegada darrere una altra el joc que dóna dir que ets una dona al ciberespai. Tens més comentaris bavosos i per pur interès testosterònic les teves opinions acostumen a ser més ben valorades. Però no, en aquest sentit tampoc no tindria excusa per obrir un bloc perquè no m'agraden els e-caçadors de fembres i, a més, sóc un tio –diguem-ho ja.

Ups, cal evitar la dispersió. No caldria fer-ho ja en el primer post.

Per què un bloc? Alguna idea? Busquem l’aprovació i els copets a l’esquena de l’altre? Tant és, em sembla que si obro un bloc –sí, deu ser això– és per compartir i expressar opinions i sentiments que no tenen res d’especial, i que precisament per això poden ser també els teus. Exacte, deu ser tan simple com això. Qui sap, potser en aquest bloc de pa sucat amb oli hi acabes trobant un lloc on guanyar el temps, un nou blocaire a qui insultar o fins i tot una ànima bessona. O, sent més excèntric, una ànima ironicoescepticomelancoliosa, pretesament subversiva i somiatruites.





Per començar, una proposta musical. Si a vegades t’agrada, o no pots evitar, navegar sense brúixola et recomano les cançons d’Elliott Smith. Especialment Angeles i Twilight. Això sí, mai, mai, no acabis com ell. No és una opció. No hauria de ser-ho.

4 comentaris:

èlsinor ha dit...

Benvingut a la blogosfera, i que no siga aquest el primer ni únic escrit teu :)

Somiatrufes ha dit...

Gràcies Èlsinor! Intentarem seguir la petja dels que en saben ;)

Anònim ha dit...

Benvingut i tal i qual.

Oh, no li busquis pas gaires sentits als blogs i aquestes coses. És una feinada.

Aquestes coses sense motius, fites i objectius funcionen millor.

Que vagi bé!

Somiatrufes ha dit...

Tens raó, Ararat. Ho estat pensant i he decidit tirar pel broc gros.

Agraït i arreveure!